Daniël Dekker stopt met Gouden Uren

Op vrijdag 19 december presenteert Daniel Dekker de allerlaatste Gouden Uren. Na zestien jaar stopt de radiopresentator met het populaire programma in de ochtend om zich meer toe te leggen op zijn nieuwe functie als hoofdredacteur Sterren.nl en zijn managementtaken als eindredacteur van de programma’s van AVROTROS op NPO Radio 2 en NPO 3 FM. Daarnaast blijft Dekker als adviseur en woordvoerder betrokken bij het Eurovisie Songfestival.
 

Daniël Dekker over vertrek

“Natuurlijk zal ik een dagelijkse radioshow missen maar na zestien jaar is het tijd om mijn focus te verleggen. Het is een enorme uitdaging om samen met de NPO verder te bouwen aan Sterren.nl. En op zaterdag blijf ik op NPO Radio 2 Muziekcafé presenteren, dus een afscheid als radio-dj is het niet”, aldus Daniel Dekker.

Reactie zendermanager

Jurre Bosman, zendermanager NPO Radio 2 over het stoppen van Gouden Uren: “Gouden Uren is al zestien jaar een vaste waarde voor onze luisteraars met heerlijke muziek en een altijd goedgehumeurde dj. Gelukkig horen we Daniel ook na 1 januari op NPO Radio 2 met zijn programma Muziekcafé op zaterdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur. Ik wens Daniel alle succes bij zijn nieuwe plannen en dank hem voor zijn enorme inzet voor de Gouden Uren.”

Op het tijdslot van Gouden Uren komt een geheel nieuw AVROTROS-programma met een nieuwe dj, waarover binnenkort meer bekend gemaakt wordt.

Bron en fotocredits NPO Radio2