Corry Konings overhandigt jubileum CD aan Koos Alberts

30 Jaar na zijn grote doorbraak met “Ik Verscheurde Je Foto” verschijnt de Jubileum CD Die Mooie Tijd van Koos Alberts. Het 1e exemplaar werd gisteren in zijn achtertuin door Corry Konings overhandigd. De unieke en intieme CD-presentatie werd bijgewoond door een selecte groep fans en live uitgezonden door Radio NL.

 

Koos Alberts staat nog altijd bekend als een fenomeen in de Nederlandstalige muziek. Dit album bevat niet alleen zijn grootste hits, maar ook zeventien gloednieuwe nummers. Onder de zeventien nieuwe nummers op de verzamel-cd Die Mooie Tijd mag een duet met goede vriendin Corry Konings niet ontbreken. Samen namen zij, geproduceerd door Emile Hartkamp, de weemoedige en sfeervolle titeltrack op. Een nummer waar uit blijkt dat de magie tussen deze boegbeelden van het levenslied er na al die jaren nog steeds is.

 

De dubbel-cd  Die Mooie Tijd  verschijnt 14 november via CNR Music.

www.koosalberts.nl   of   www.cnrmusic.nl