BRABANTS SPEKTAKEL {VIERDE EDITIE) MET KLINKENDE NAMEN AL WEKEN UITVERKOCHT

Op zaterdag 1 november 2014 vond alweer de vierde editie plaats van het Brabants Spektakel dat ditmaal in het teken stond van het 10-jarig jubileum van Café Ons Thuis’ in Terheijden.  Dit evenement, vele weken voor aanvang al compleet uitverkocht, kende een aantrekkelijke line-up met bekende artiesten uit het Nederlandstalige genre. Willem Barth, Vinzzent, Henk Dissel, Ferry Goorden, Samantha Steenwijk, Erwin Akkermans en Jordi Falcon zorgden voor een klaterend feest. 

Het Brabants Spektakel wordt georganiseerd door zanger Ferry Goorden en Kathleen van Gorp van de jubilerende horecagelegenheid. Het evenement dat in een nieuw en verfrissend concept is gegoten is toegankelijk is voor alle leeftijden. De allereerste editie van het Brabant Spektakel was al in maart 2012. Toen met medewerking van landelijke- en lokaal bekende artiesten ook al een daverend succes. De toegangskaarten destijds waren ook binnen mum van tijd uitverkocht. Vol lof waren publiek en artiesten en zo kon dit Brabants Spektakel uitgroeien tot evenement met landelijke uitstraling dat 11 april 2015 haar eerste lustrum viert.

Als presentator Ben Franswa het Brabants Spektakel heeft geopend is het Jordi, de zoon van het Bossche feestbeest Franky Falcon, die aftrapt en de vele honderden al flink in feeststemming brengt. Hij wordt gevolgd door Erwin Akkermans die de handjes in de lucht krijgt en zich op de bühne direct al gesteund weet door het publiek. Dan is het tijd voor de initiator van dit evenement Ferry Goorden; Met singles op zijn naam als ‘Als ik haar zo die dansen (ay ay ay)’, ‘Een wereldwonder’, ‘Manana’, en met ‘Kom bij mij bambina’ is hij tot ver buiten deze regio op de podia te zien. Ferry verwacht over niet al te lange tijd weer aan een nieuwe single te gaan werken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De uit Doetinchem afkomstige Willem Barth is een plaatsje opgeschoven in de line-up door het fileleed waar Samantha Steenwijk mee te maken had deze avond. Willem zorgt voor een bomvolle dansvloer met bekende hits als ‘Lieve heer heb medelij’ en zeker ook recenter werk als ‘Ik geef me over’ en ‘Lees je de ogen van een vrouw’. Samantha Steenwijk, naam gemaakt in 2013 bij Bloed Zweet & Tranen, brengt deze avond tweemaal haar gloednieuwe single ‘Lieveling ik hou van jou’ dat nu al een hit lijkt. De uit Rijswijk afkomstige zangeres is het met haar energieke optredens een echte aanwinst voor de podia. En met de spetterende performances van Vinzzent en Henk Dissel wordt het Brabants Spektakel afgesloten. Een klaterend feest dat 11 april 2015 alweer haar vijfde editie zal gaan krijgen. Dan met Django Wagner, Henk Bernard, Jaman, Sieneke en uiteraard ook met Ferry Goorden. Tickets hiervoor zijn nu al te verkrijgen.

 

Persbericht & Fotografie: http://EasyMusicService.nl
Meer informatie : http://www.brabantsspektakel.nl/