Bouke in ‘The Winner Takes It All’

De meesten hebben het misschien al voorbij zien komen tussen de reclames door van SBS6. Bouke gaat meedoen met het programma The Winner Takes It All. Bouke hoopt op alle steun van zijn fans, die zo belangrijk voor hem is, aldus een bericht op zijn facebook.  15 November begint het programma en 29 November zal Bouke te horen zijn.

The Winner Takes It All.
Klink jij als Sting? Denkt iedereen dat Beyonce zingt als jij uithaalt? Danst de hele buurt de moonwalk als jij een nummer van Michael Jackson zingt? Dan is SBS op zoek naar jou! Voor het nieuwe muziekprogramma ‘The Winner Takes it All’ zoeken ze zangers en zangeressen die klinken als een beroemde (inter)nationale artiest. Het gaat niet om de looks, maar om de stem!!! Je hoeft er dus niet zo uit te zien, als je maar zo klinkt. Tijdens jouw optreden in het programma word je live door de kijker beoordeeld. De winnaar komt een ronde verder en verdient geld. Hoe verder je komt, hoe meer geld je verdient.