AT-G EN REMKO HARMS VAN LA THE VOICES LANCEREN “SQUAT”

At-G, de artiest bekend van de hit “Nog niet verloren” over oorlogskinderen die binnen 1 week meer dan 15.000 hits had, vraagt met zijn nieuwe nummer Squats bijzondere aandacht voor het probleem dat jongeren niet voldoende bewegen. At-G merkte dat met name veel kinderen van nu alleen nog maar bezig zijn met internetten, mobiele telefoon en social-media.

Ze komen bijna niet meer buiten en daarbij eten ze ook niet gezond. De enige beweging die velen nog hebben is louter de gang naar de snackbar. Naast de kinderen van nu lijden er dagelijks ook vele volwassenen aan ziektes waardoor ze uiteindelijke vroegtijdig overlijden. Een deel hiervan was te voorkomen geweest als men gezondheidsbewust had geleefd. Hoe vaak staan wij echt stil om na te gaan of wij wel gezond leven? Eens per dag of eens per jaar? De laatste jaren heeft de sportbeweging bij zowel mannen als vrouwen veel aandacht verworven. Dit zowel in de sportscholen als in het dagelijkse leven. Om de dagelijkse training prettiger te maken heeft de rapper hier een aantrekkelijke peppy song voor gemaakt. Een super nummer voor zowel jongeren als ouderen om op een prettige manier meer te gaan bewegen.

At-G heeft het nummer zelf geschreven en heeft deze samen met Remco Harms van (La The Voices) opgenomen in de vorm van een rap gecombineerd met zang. Toen At-G het nummer aan Remko Harms liet horen was deze gelijk overstag en wilde hij graag aan het project mee werken. Ook heeft Remko Harms samen met At-G mee gewerkt aan de clipopnamen van Squats welke in januari 2015 online zal verschijnen. Het nummer zal vanaf 25 november te downloaden zijn op alle bekende download portals.

Squats traint je hele lichaam in een simpele bewegingen dat is wat At-G voor ogen heeft. Dat de kinderen achter de computer vandaan komen en samen met de volwassenen gaan bewegen. Naast het meer bewegen hoort ook gezonder eten hierbij. Om dit alles te promoten heeft de artiest At-G een tour gepland langs allerlei scholen. Dit om allen te laten zien dat ze met een simpele Squat beweging hun hele lichaam kunnen trainen. Scholen kunnen contact opnemen in verband met deze tour met Brabant Music Events het exclusieve boekingskantoor van At-G

AT-G is heel gezondheidsbewust opgegroeid. Ook is hij al vanaf zijn zesde jaar sportief actief. Naast het voetballen was op vele sporttoernooien actief. Twee jaar geleden heeft hij ook zijn sportopleiding succesvol mogen afronden. Hierdoor is hij opgeleid om anderen gezonder te laten bewegen. At-G is bekend met zijn optredens bij Zapplive, kids top 20 en Heineken Music Hall. Zijn muziek is een mix van muziekstijlen uit allerlei landen. Wat zeker opvalt is zijn bijzondere reggeaton-achtige muziek en daardoor heel dansbare rapstijl. Hij komt oorspronkelijk uit Sri-Lanka en is een jongen met pittige rapteksten. Kortom een fantastisch muzikale jongen die daarnaast ook nog eens een zeer fruitige uitstraling heeft om naar te kijken.