Appie Scheer & Reina nieuw duo

Appie Scheer & Reina  los van elkaar al jaren van vaste waarde in de showbizz. Voor een  keer muzikaal gekoppeld als duo en ze brengen het door Gerto Heupink geschreven en gecomponeerde “ SAMEN ZIJN” . Na het vormen van een muzikaal duo hebben ze nog twee overeenkomsten namelijk ze komen beide uit de Friese hoofdstad Leeuwarden en 2014 mag voor beide de boeken in als muzikaal succesvol.

Reina bracht: “ Ergens aan de horizon” uit ( ook uit de Gerto Heupink studio) en dat nummer is landelijk veelvuldig gedraaid op de radiozenders. Ook de Vlamingen waren onder de indruk van dit nummer want het behoort tot de leukste radionummers van 2014 aldaar en heeft als zodanig een plaats gekregen op de verzamel cd VBRO radio Ik luister Nederlandstalig volume 4.
Appie Scheer wist in het voorjaar van 2014 zijn levensmotto “ Pluk de dag” om te toveren tot een pakkend en vrolijk nummer die zijn weg ook wist te vinden naar de diverse radiozenders. Appie doet op 6 december mee aan het populaire TV programma “ The winner takes it all”
Het nummer “ SAMEN ZIJN” geeft muzikaal aan dat het leven er stukken mooier uit ziet als je samen bent. De zon schijnt eerder – schijnt langer. Kortom SAMEN ZIJN is het muzikaal medicijn voor iedereen want in een maatschappij van snelheid en ongeduld is SAMEN ZIJN toch echt het rustpunt.