Amstel LIVE! is volledig uitverkocht

De 17e editie van De Vrienden van Amstel LIVE! is volledig uitverkocht. Nooit eerder gebeurde dit zonder dat het evenement het programma bekend maakte. De concertreeks verwelkomt in januari 2015 maar liefst 125.000 muziekliefhebbers in de grootste Amstel kroeg van Nederland, een bezoekersrecord en verdubbeling van het aantal bezoekers vergeleken met vijf jaar geleden. Op 22, 23, 24, 25, 26, 28, 29, 30 en 31 januari zullen meer dan 15 Nederlandse artiesten hun opwachting maken in Ahoy.

De organisatie maakte eerder bekend de line-up van de concertreeks in januari 2015 tot het allerlaatste moment geheim te houden. Het decor wordt, met uitzondering van de kenmerkende kroonluchter, volledig vernieuwd. Xander de Buisonjé is in 2015 weer de gastheer van de show.

Jetske Freeve, marketingmanager Amstel: “Voor het eerst in zeventien jaar houden we de gehele line up geheim, omdat we de bezoekers willen blijven verrassen. Dat 125.000 mensen een kaartje kopen zonder dat ze weten wie er op komen treden, bewijst dat De Vrienden van Amstel LIVE! garant staat voor een fantastische show en een onvergetelijke avond met je vrienden. Daar zijn wij enorm trots op!”

Nog enkele VIP-tickets beschikbaar

Voor De Vrienden van Amstel LIVE! 2015 is nog een beperkt aantal VIP-tickets en hotelarrangementen beschikbaar. Op de website staat alle informatie over de shows op 22, 23, 24, 25, 26, 28, 29, 30 en 31 januari 2015 in Ahoy in Rotterdam.