Zing maar gezellig mee de single van John Medley!

 De Haagse volkszanger en entertainer John Medley presenteert zijn nieuwe cd ‘Zing maar met me mee’. De zanger is bekend van zijn hits ‘Groen Geel Hart’ en ‘ADO is mijn cluppie’. Met zijn nieuwe nummer wil hij heel Nederland veroveren.

Heel Nederland zingt dit liedje straks mee
Met zijn ADO-singles had John Medley vooral veel succes bij het Haagse publiek. Met zijn nieuwe nummer denkt hij de mensen in heel het land te kunnen entertainen. ‘Mijn nieuwe single is zomers, vrolijk en heeft zo’n lekker reggae ritme. Het is echt zo’n heerlijk stress loos liedje, dat je hele tijd gezellig meezingt. Waar je ook bent.’

De nieuwe cd is al te koop
De single is al te downloaden via iTunes ‘Zing maar met me mee’ en te verkrijgen via johnmedley.nl De cd is mogelijk gemaakt door platenlabel GMP/Music van Good Move Productions. En tot stand gekomen in samenwerking met Michel van Zwol van Costa van Zwol Entertainment en de dames van Beauties on stage.