Zeer geslaagde cd presentatie van countryzangeres Hepie Koelstra

Zaterdagavond werd tijdens het 10-jarig jubileum van de coverband Gear de cd presentatie gehouden van Hepie Koelstra. Nadat de eerste set was gespeeld en de band in de bloemetjes was gezet werd rond tien uur de cd uitgereikt en wel door Bert Mulder. Deze band heeft namelijk de muziek ingespeeld van de drie nummers die op de cd staan en een eenmalig uniek optreden van Hepie Koelstra en Gear was eerder al in de media aangekondigd.

Na de cd uitreiking gingen Hepie en Gear helemaal los. De nieuwe nummers,welke geschreven zijn door Dick van Altena,werden fantastisch gespeeld in omgekeerde volgorde dan op de cd met als laatste de titeltrack Stand By Your Man Girl

Na een korte pauze werd het publiek verrast met nog een complete set van de band Gear en Hepie Koelstra. De reacties waren zeer goed daarom werd de avond afgesloten met nog een keer het nummer Stand by your man girl en er werd volop meegezongen. Volgens Hepie was het live optreden met de band eenmalig maar enkele mannen van Gear waren daar nog niet zo zeker van. De tijd zal het leren en is de laatste ontwikkelingen kun je bijhouden via de facebook pagina van Hepie Koelstra. De single Stand by your man girl is vanaf heden verkrijgbaar bij de betere cd speciaalzaak – via de legale download portals – webshops en via streaming