Zangeres Marlous Oosting betrokken bij zwaar auto ongeluk

Zangeres Marlous Oosting is in de vroege ochtend van 26 oktober betrokken geraakt bij een zwaar eenzijdig auto ongeval. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto, bestuurd door haar vriend Arnold in de buurt van het Duitse Gronau van de weg. Het voertuig raakte met hoge snelheid in de bosjes en vloog 7 keer over de kop, door een omheining met betonnen palen waarna ze in een kanaal belandden.
 

Marlous en Arnold zijn per ambulance overgebracht naar een hospitaal in Gronau waar ze in de loop van zondag met lichte verwondingen weer zijn ontslagen. Het stel is wonderbaarlijk me de schrik vrij gekomen en door het oog van de naald gekropen.

Marlous Oosting werd geboren in Assen en dankt haar bekenheid o.a. aan haar deelname aan het programma Idols. Ze stond centraal in haar eigen “real-life” soap en behaalde diverse hitnoteringen in de Nederlandse hitlijsten met singles als “Je Zeurt Teveel”, “Ik Spreid Nu Mijn Vleugels Uit” en “Verboden Liefde”. Met haar albums “Ik Voel Me Goed” (2011) en “Verslaafd Aan Muziek” (2012) stond ze wekenlang genoteerd in de Album Top 100. Marlous maakte haar opwachting in diverse grote TV programma’s. Haar videoclips zijn, mede dankzij Marlous’ mooie en opvallende verschijning, regelrechte hits op YouTube. In 2010 was ze één van de vijf deelnemers van het Nationaal Songfestival, waar ze het liedje “Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)” zong. Ook dit leverde haar veel bekendheid en publiciteit op.
Onlangs opende Marlous in Groningen haar eigen winkel “Gypsy Bling”.

Momenteel zijn Marlous en Arnold aan het bijkomen en herstellen in hun woning in het Duitse Kluse.