Zangeres Josje brengt haar ‘Zilveren Vogel’ opnieuw uit

De liefhebber van de piratenmuziek kent het nummer al jaren. “Zilveren vogel” van zangeres Josje. Het is een van de succesnummers van deze uit de Achterhoek komende zangeres. Al vroeg ontdekt door de OompieKoerier die haar in contact bracht met Ellis en Ben ten Donkelaar. Laatstgenoemde was ook de schrijver van haar eerste twee single’s. Ze was toen 16 lentes jong. “ Als sterren konden spreken” en “ Wat is het leven zonder jou” waren de titels van die nummers en worden in het ‘ piratencircuit’ nog altijd  aangevraagd.

Het succes was zo groot dat er nog een aantal zijn gevolgd waaronder “ Zilveren Vogel” . Na een aantal jaren succesvol te hebben opgetreden in heel het land werd het stil rond zangeres Josje maar het bloed kruipt waar het niet kan gaan en plots was er de cd “ De Rozentuin” een album met 12 nieuwe nummers. Ook dit album werd veelvuldig verkocht aan de liefhebber. Op veler verzoek en na lang aandringen is Josje wederom de studio ingedoken om een van haar succesnummers “ Zilveren Vogel” opnieuw op te nemen en uit brengen. Niet alleen met een verfrissende sound maar tevens ook voorzien van een clip welke inmiddels te zien is op de vele clipzenders.
“Zilveren Vogel” is vanaf vandaag verkrijgbaar als single – online via de download shops en te beluisteren via de streaming.