William Burg en het best bewaarde geheim van Brabant?

Natuurlijk niet voor zijn trouwe fans! En natuurlijk ook niet voor de bezoekers van zijn altijd uitverkochte fan-avonden! En zeker niet voor de muziekliefhebber komend uit de regio Den Bosch maar: “William Burg is landelijk gezien misschien wel het best bewaarde geheim van Brabant”! Deze zeer sympathieke zanger, geboren in 1974 in ’s-Hertogenbosch, combineert luisterliedjes barstensvol melancholie met feestelijke en uitstekend dansbare meezingers.

Hierdoor heeft William al een enorme fan schare weten op te bouwen de afgelopen jaren. William begon als drummer en leerde vervolgens trompet spelen. Een logisch gevolg van het feit dat muziek altijd al een voorname rol heeft gespeeld binnen zijn familie. Als de op feestjes en partijen als DJ draaiende William ook voorzichtig gaat zingen, raakt hij helemaal in de ban van mensen vermaken. De zanger onderschrijft ondertussen verslaafd te zijn aan het entertainen en zingen voor publiek. Het eerder verschenen album ‘Mijn Leven’ en singles als ‘Toe laat me alleen’, ‘Jij kwam in mijn leven’, ‘Ik wil nu dansen’ of ‘De mooiste vrouw’ worden door een steeds groter wordende groep muziekliefhebbers omarmd!
Op 11 oktober 2014 lanceerde William Burg tijdens een fan-avond, zijn nieuwste album; ‘Vrienden Voor Het Leven’. Producer Jurgen Kuppens en Marco Meesters hebben in samenwerking met William een subliem album weten te vervaardigen. “Van heerlijke dansbare muziek tot en met liedjes om bij weg te zwijmelen. Het mag duidelijk zijn lieve mensen, ik ga trots op mijn nieuwe album ‘Vrienden Voor Het Leven”, aldus William. Het album van bevat 13 prachtige tracks met feestelijke meezingers als ‘Ik wil nu dansen’, ‘Die mooie melodie’, ‘Die mooiste vrouw’ of ‘Draai, draai, draai’. En verder zijn er luisterliedjes als ‘In mijn hart klinkt een lied’ of wat te denken van het schitterende stuk ‘Waarom’. Oer-Hollands maar allen met een internationale sound. Als de voortekenen niet bedriegen zal William Burg middels dit via Rood-Hit-Blauw Produkties verschenen album niet langer het best bewaarde geheim van Brabant zijn!!