Wie komt er op de stoel van Frans Bauer en Danny de Munk?

Frans Bauer en Danny de Munk zullen toch niet in het tweede seizoen van Bloed, Zweet en Tranen te zien zijn. De zangers zijn in het tweede seizoen geen jurylid in de SBS6-talentenjacht . Bauer en De Munk moeten afhaken vanwege ‘een wijziging in de schema’s van de opnamen’. Het is nog niet bekend wie nu op hun plek gaat zitten in de jury. In het eerste seizoen zaten naast Dré en Roxeanne, Gerard Joling en Danny de Muck in de jury. 

 De tweede zoektocht naar de nieuwe Nederlandse volkszanger is vanaf begin volgend jaar elke vrijdagavond te zien bij SBS6. Dré en Roxeanne Hazes blijven wel in de jury zitten. Inmiddels worden er in de wandelgangen van zingend Nederland, al diverse namen genoemd van nieuwe deelnemers. Voor de opnames van het programma kun je je nog steeds aanmelden volgens de website.