Weertenaar Ton Wolter genomineerd voor Top of the Mountains

De uit Weert afkomstige schlagerzanger Thorsten von Lippe Biesterfeld, de Duitse artiestennaam van Ton Wolter, is wederom genomineerd voor een Top-of-the-Mountains Award. Thorsten wist zich in voorgaande jaren al twee keer eerder te nomineren voor deze “Besten aus dem Bergen Award”.

Top-of-the-Mountains presenteert ieder jaar vanuit Duitsland of Oostenrijk de beste zangers, bands, hits en acts uit de party scene aan het publiek, horeca ondernemers en organisatiebureaus uit Duitsland en Oostenrijk.

Andere genomineerden zijn onder andere Olaf Henning en Tim Toupet. De presentatie van deze avond is al vele jaren in handen van Antonia aus Tirol. Dit jaar zal de uitreiking plaatsvinden op 23 oktober te Oberstaufen, Beieren Oostenrijk.
Zie verder www.top-of-the-mountains.com en www.thorstenlive.nl