Vandaag uit; de nieuwe single van The Ladies of Soul

Na de hit ‘I’ll Carry You’ van de Ladies of Soul wordt er vandaag een nieuwe single gepresenteerd. Het nummer heet  ‘Up Till Now’ en is geschreven door Randy Goodrum , Tjeerd Oosterhuis en Allan Eshuijs. Op dit moment is ieder druk bezig met de voorbereidingen voor de drie shows in de Ziggo Dome 2015.

Ladies of Soul 2015
Op 12, 13 en 14 februari 2015 staan Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer als de Ladies of Soul in de Ziggo Dome. Grote liveshows waarin nummers solo en als duet worden gebracht, maar ook eigen repertoire van de Ladies komen ten gehore.. De ladies worden begeleid door een grote live band. Het concert van 14 februari is uitverkocht. Voor de shows op 12 en 13 februari zijn nog kaarten te koop. Kijk voor info op www.ladiesofsoul.nl.

https://itunes.apple.com/nl/album/up-till-now-single/id925733345