TV-MANNEN STRIJDEN TEGEN FEMMES FATALES

In het nieuwe seizoen van Fort Boyard gaan presentatoren Lauren Verster en Freek Bartels acht weken lang de strijd met elkaar aan. Zes teams van bekende Nederlanders nemen het tegen elkaar op en moeten hun angsten voor water, grote hoogtes en kleine benauwde ruimtes overwinnen. Elke aflevering weer gaat het om 6 sleutels en wie de meeste gouden munten in het finalespel te pakken krijgt.

In de eerste aflevering in het fort in de Atlantische oceaan, strijden de TV-mannen (Koert-Jan de Bruijn, Sebastiaan Labrie, Bas Muijs, Winston Post) tegen de Femmes Fatales (Amanda Balk, Melisa Schaufeli, Zimra Geurts, Dorien Rose Duinker). Vanaf maandag 3 november barst de strijd om de bokaal van Fort Boyard 2014 los.

Uitzending 1 – TV-mannen vs. Femmes Fatales
In de eerste aflevering wordt de strijd om de sleutels gestreden tussen vier TV-mannen en vier echte dames, team Femmes Fatales. Waar de dames aan de lopende band angsten moeten overwinnen en met alles wat loopt en kruipt te maken krijgen, voelen de mannen zich als een vis in het water. Totdat één van hen een opdracht met een ladder krijgt. Verder gaan we deze aflevering het riool in en komen de mannen in een wastrommel terecht. Het is deze aflevering vrouwelijke slimheid tegenover de brute kracht van de mannen. Wie trekt aan het langste eind?

Naast Team Femmes Fatales en Team TV-mannen strijden de volgende teams dit seizoen mee in Fort Boyard:
Team Levenslied: John de Bever, Mick Harren, Carlo & Leo van Helemaal Hollands
Team TV-vrouwen: Kee Huidekoper, Airen Mylène, Gwen van Poorten, Ymke Wieringa
Team Fashion: Kim Feenstra, Janice, Chelina Manuhutu, Mounira Mansour
Team Dans: Vincent Vianen, Roy Julen, Anna-Alicia Sklias, Vivian Gomez

Kijk voor meer informatie op: www.avrotros.nl/fortboyard

Fort Boyard
Uitzending maandag 3 november
NPO 3 – 20.25 uur