Tim Douwsma zegt optredens af door triest familienieuws

Zanger Tim Douwsma liet gisteren via Twitter weten; “Door familie omstandigheden zal ik vanmiddag niet optreden in Groningen. Mijn excuses.” En later die dag; “Bedankt voor alle lieve steun betuigingen! Dat doet ons allemaal goed.”  Er is triest nieuws in de familie van de zanger. Een neefje van Tim is afgelopen weekend om het leven gekomen bij en auto-ongeluk. Dat vertelt zijn management aan Shownieuws, aldus de site zojuist. 

Ze melden verder; “Tim is er kapot van. Hij is thuis bij zijn familie en legt zijn werk deze week even neer om de uitvaart voor te bereiden.” De 23-jarige jongen zat volgens de politie met twee anderen in de auto. De bestuurder van het voertuig liep lichte verwondingen op. De politie heeft bij hem een bloedproef gedaan omdat de politie vermoedt dat hij drank op had. De andere inzittende ligt zwaargewond in het ziekenhuis.

De Sterrenparade wenst ieder heel veel sterkte toe.