Stemproblemen schakelen Milan Milano uit

Zanger Milan Milano moet zeker tot eind dit jaar rust houden in verband met problemen met keel en stembanden. Milan Milano zingt al langer met keelpijn. Alleen rust op dit moment kan erger en blijvende schade voorkomen. Alle optredens zijn voorlopig gecanceld. Dat maakte het management van Milan Milano dinsdag bekend.

De Drentse zanger moest door deze stemproblemen ook al afgelopen zaterdag bij 2 optredens verstek laten gaan. De carriere van de Drentse zanger gaat stormachtig. Milan Milano is door zijn 3 eigen liedjes op dit moment een van de meest gevraagde artiesten van Nederland. “Een geweldige stem, 3 eigen succesvolle singles, een bomvolle agenda. Dit weekend zou hij zelfs 5x moeten optreden. Soms vergeten we, dat hij 2 jaar geleden nog enkel onder de douche zong. Door nu in te grijpen en de komende tijd 100 procent stilte en rust in acht te nemen, zal erger worden voorkomen”, aldus zijn manager Willie Oosterhuis.

Milan Milano vindt het verschrikkelijk voor zijn fans en boekers om ruim 30 optredens dit jaar te moeten cancelen. Milan Milano’s management zal de komende week contact opnemen met de opdrachtgevers om een passende oplossing aan te bieden.