Stef Ekkel vanavond in EDNED TV Oost

Vanavond is de Overijsselse zanger Stef Ekkel te gast in het RTV OOST TV programma EnDanNogEvenDit. Binnenkort opent Stef z’n eigen café in Kampen en heeft hij een nieuwe single uit. Vorige maand behaalde Stef met zijn vorige single  ‘Geluk in jouw ogen’ een SUPERSTER, de hoogste positie in onze eigenwijze hitlijst van RTVOOST.

EDNED RTVOOST live 17.20 uur en vanavond diverse herhalingen.

Van het album “Muziek is mijn leven” welke in maart 2014 gelanceerd werd zijn inmiddels 4 tracks op single verschenen. Het nummer “Als een dief in de nacht” wilde ik ook graag op single hebben”, laat Stef weten.
“We hebben bewust de juiste tijd afgewacht. We gaan weer richting de donkere dagen en ben van mening dat dit lied van deze tijd is en bij de sfeer van het jaargetijde past”. Het nummer is geschreven door Stef zelf, samen met Waylon van der Heijden. “Met hem werk ik al sinds ik bij Berk Music zit en dat is toch al wel een jaar of 12”. Aan het einde van het jaar duikt de uit Kampen afkomstige zanger de studio weer in om een aantal nieuwe nummers te schrijven.

Binnenkort opent Stef z’n eigen café in Kampen. Oorspronkelijk was de kroeg van z’n ouders. Enkele jaren geleden besloten ze er een punt achter te zetten en gingen het verhuren aan een nieuwe uitbater. Inmiddels is dat sprookje ten einde en tijdens het opknappen van de boel leek het Stef een goed plan om zelf deze tent te gaan runnen.

Stef: “De boekingen in de muziekwereld lopen terug en denk dat de gloriejaren voorbij zijn. Momenteel wordt er met man en macht gewerkt om de geplande openingsdatum van 7 november te halen. Er komt een nieuwe keuken in, de toiletgroep wordt geheel vernieuwd en al het meubilair wordt vervangen”. Op de gevel van de gezellige bruine buurtkroeg gelegen aan de Noorweg 68 in Kampen komt de naam “Café de Woonboot” te staan. Samen met directe familieleden gaat Stef de toko runnen. Als hij geen optredens heeft treft je Stef zelf achter de bar aan. Ook z’n zus staat 2 dagen per week achter de bar. Vol vertouwen ziet hij de toekomst tegemoet.

Download via iTunes:
https://itunes.apple.com/nl/album/als-een-dief-in-de-nacht-single/id924876606

Download via Zazell:
http://zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=872578