Single presentatie Helma van Waveren.

De 25 jarige Helma werd geboren in het Friese Plaatsje Noordwolde. Al vanaf jonge leeftijd was duidelijk waar Helma haar hart lag en dat was bij muziek. Uren lang voor de radio zitten met muziek van Henk Wijngaard tot Marianne Weber, niks was haar te gek want Helma zong alles mee.

En als je haar dan vroeg: Wat wil je later worden? Dan vertelde Helma dat ze zangeres wou worden, ze wou zingen wat ze zo graag deed. Haar droom gaat ze nu verwezenlijken.

In Juni 2014 is Helma in contact gekomen met zanger Arjan Venemann van Av-Audio producties. Een melodie werd gezocht en een tekst werd geschreven door Johnny Bolk, die ook geen onbekende in de muziek wereld is. (foto)

En een paar weken later stond Helma in Coevorden in de studio bij Av-Audio Producties en 25 oktober zal Helma haar single uitkomen tijdens een feestelijke Single Presentatie in Noordwolde.