Single JAN SMIT EN KRAANTJE PAPPIE op nummer één

De vorige week verschenen single Handen Omhoog, een bijzondere samenwerking van Jan Smit en Kraantje Pappie, is vandaag in één klap binnen gekomen op de bovenste plek van de GFK Single Top 100. Het is de 21e nummer één hit voor de zanger. Bovendien komt het totale aantal weken, dat Jan met zijn singles nummer één posities heeft gehad, hiermee op 52, een heel jaar dus.

Vanuit België, waar hij de hele week bivakkeert in verband met de promotie van zijn nieuwe succesvolle album Jij & Ik, reageert Jan uitgelaten op het goede nieuws: “Zodra ik terug ben in Nederland, gaan we dit wel even vieren, natuurlijk met Kraan erbij. Voor hem is het ook heel bijzonder, want hij staat nu voor het eerst van zijn leven op één”. Alex (Kraantje Pappie): “Nummer 1? Haha, dat is echt te gek! Ik ben altijd opzoek naar uitdagingen en ik wil altijd leren van anderen. Dat dit hier in resulteert is helemaal te gek”. Handen Omhoog is de tweede single van Jan’s album Jij & Ik, dat al met goud is bekroond. Ook de titelsong, die als eerst single verscheen, belandde op de hoogste plek in de Single Top 100 en voor die single ontving de zanger vorige week nog een gouden award.

 

 

www.jansmit.com

www.kraantjepappie.nl