SHARON DEE ZEGT HET LEVENSLIED VAARWEL

Sharon Dee zingt al sinds haar achtste en op haar  elfde bracht ze haar eerste single uit. Inmiddels heeft ze drie Nederlandstalige singles op haar naam staan. Sharon Dee’s muzikale talent bleef niet onopgemerkt en enkele maanden geleden kreeg ze een management- en platencontract aangeboden bij TamTam Music!

Onder het nieuwe management United Personalities krijgt Sharon’s zangcarrière een duidelijke wending. Dat resulteerd in de lancering van het speciaal voor haar geschreven Engelstalige nummer: ‘Roof On Fire’. Op zondag 14 september j.l. overhandigde collega-zanger Bob Offenberg haar in discotheek El Corazon symbolisch het eerste exemplaar van haar nieuwe single. De videoclip bij “Roof On Fire” is o.a. opgenomen in Limburg. “Op het dak van Nederland”, lacht Sharon. “We hebben op drie locaties geschoten. Echt heel erg gaaf om te doen, maar wat een werk. De videoclip blijkt nu al een regelrechte Youtube-hit te zijn. Spannend en sensueel maar volledig passend bij de carrière switch van Sharon. Naast zingen heeft Sharon nog een grote passie, en dat is wielrennen ook hier draait ze mee in de top. Het blijft mooi om te zien dat in de ochtend Sharon met het modder in het haar een veldrit rijd, maar s’avonds op het op podium als een prachtige diva staat te stralen.
“Roof On Fire” is een productie van Big Dawg, die o.a. geproduceerd heeft voor o.a. Sharon Doorson en Anita Doth. De keuze die Sharon heeft gemaakt om het levenslied te verruilen voor Engelstalig pop/dance repertoire blijkt dan ook een juiste. Sharon is wel blij dat haar trouwe fans niet afhaken maar haar blijven supporten, dat bleek maar weer tijdens de single presentatie. Sharon gaat het land door met een compleet Engelstalig repertoire. Haar boekingskantoor Line Up Events, geeft aan blij te zijn met deze keuzes van Sharon, haar management en platenmaatschappij ‘de mogelijkheden om haar te plaatsen zijn nu bijna onbeperkt.
De single “Roof On Fire” is nu via de bekende download portalen en de vakspeciaalzaken te verkrijgen.