Samantha Steenwijk lanceert nieuwe single.

Samantha Steenwijk lanceert vrijdag 31 oktober haar nieuwe single ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’. De spontane Haagse blondine pakt uit met een heerlijke up-tempo dansplaat waar je helemaal vrolijk van wordt. Samantha schreef ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ samen met haar team (V. Claase & H. van Vondelen) en is razend enthousiast over haar nieuwe single:

“Dit is precies zo’n liedje waar ik altijd al naar op zoek was; up-tempo, vrolijk, volks en goed voor mijn optredens.”

Videoclip

In de videoclip spelen Samantha’s opa (84 jaar) en oma (83 jaar) de hoofdrol. Zij denken terug aan die mooie momenten van vroeger in de dansschool en wagen nog één keer die dans. Zowel de tekst als clip is realiteit voor de zangeres. Dat haar opa en oma meespelen in de clip heeft dan ook een bijzondere betekenis haar.

Over Samantha Steenwijk

In 2013 behaalt Samantha de finale in het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen. Teamcaptain Gerard Joling was meteen verliefd: “Dat zalm roze bloesje met dat Haagse accent en die geweldige stem, je bent een kroonjuweel en een talent op en top!” Gerard krijgt gelijk, want een paar maanden later ontvangt Samantha een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres en wordt hiermee in één adem genoemd met Glennis Grace. Begin 2014 komt zij met de single ‘Hou Toch Van Mij’, welke is geproduceerd door Hans van Vondelen en Vincent Claase. De single wordt heel goed ontvangen en onlangs werd Samantha voor het tweede jaar op rij door BUMANL genomineerd voor beste zangeres.

‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’ is nu al te bestellen op iTunes en vanaf 31 oktober beschikbaar op o.a. Legaldownload en Spotify.