Ron Besselink – Geniet maar

Ron Besselink is al enige tijd succesvol bezig als zanger en wordt door velen gezien als een nieuw talent in de Nederlandstalige muziekwereld. De uit `’s-Hertogenbosch afkomstige Ron is begonnen in 2006 en na het behalen van de eerste plaats op het “Bossche Levenslied” in 2006 krijgt hij het steeds drukker met optredens. Zijn zangcarrière komt in een stroom versnelling.

Zijn laatste singles “Ik kan niet leven zonder liefde”, “Als ik in jou ogen kijk” en “Mijn lieve kinderen” worden ontzettend goed ontvangen door de radiostations en staan op de meeste bekende draailijsten. De laatste zelf geschreven single van Ron “Laat mij leven” was eveneens succesvol.

Een nieuw nummer kon natuurlijk niet uitblijven en na in contact te zijn gekomen met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk, besluit Ron om zijn single door dit label te laten uitbrengen en promoten.

“Geniet maar” is een gezellige foxstrot die overgaat in een wals en is geschreven door Ron zelf. De mooie accordeon en xylofoon geluiden, vlotte gipsyklanken en castagnetten voeren je helemaal mee in de sfeer. “Geniet maar” blijft snel hangen, is eenvoudig mee te zingen en je kunt er gewoonweg niet stil bij blijven zitten. De single is geproduceerd door Roy Otters van Sound en Music productions te Apeldoorn. Ron hoopt dan ook dat de radiostations deze plaat veelvuldig gaan draaien.