René Eshuijs; Jij kwam in één keer uit de hemel vallen

De thuis basis en het podium zijn de belangrijkste ingrediënten van ras entertainer René Eshuijs. Door een tip van Bert Schenau van Feestartiesten.nl kwam René in 2013 in contact met Ger Oerlemans waar ze gezamenlijk een eerste single hebben opgenomen getiteld “Ik wil de man zijn“. De samenwerking beviel zeer goed en er werden plannen gemaakt om een nieuw product op te gaan nemen.

Dit resulteerde in de door Pascal de Vormer geschreven “Jij kwam in één keer uit de hemel vallen”. Een gezellige feestplaat die zeker blijft hangen.

René Eshuijs Geboren 1969 te Haarlem groeide op tussen een hele muzikale familie. Neven, ooms en tante (Margriet Eshuijs) zitten allemaal in de muziek. René heeft aan heel veel talentenjachten meegedaan, waaronder ook de Soundmix Show. In 2001 wist René zijn hobby en passie zo om te switchen dat het uiteindelijk zijn beroep is geworden. Sinds jaar en dag gaat hij samen met zijn aanstaande vrouw het hele land door om de mensen te entertainen en van een mooi stuk muziek te voorzien. Het is zijn lust en zijn leven en dat straalt deze sympathieke zanger zeker uit. Na meerdere singles te hebben uitgebracht is het nu de beurt aan “Jij kwam in één keer uit de hemel vallen”.

website: zanger-rene.nl