Oud finalist van POPSTARS Bertha Verbeek komt met oude hit in nieuwe jasje

We schrijven 2010 als Bertha Verbeek zich opgeeft voor een talenjacht. Het was nooit haar ding om aan wedstrijden deel te nemen. Zingen was haar passie en haar voorkeur ging en gaat uit naar de diva’s die de wereld iets te vertellen hebben. Muziek van Tina – Janis  en Aretha waren al vroeg haar favorieten. Aan die smaak is niet gewijzigd ACDC is erbij gekomen.

En deze rockmuziek was tot 2010 met haar live band de muziek die ten gehore werd gebracht. Het jaar 2010 bracht een kleine verandering want op verzoek en op aandringen van een vriendin gaf Bertha zich op voor POPSTARS Samen met 17000 hysterische mensen stond ze in Hilversum geduldig te wachten op het moment dat ze zich voor de jury mocht melden. Ze dacht “ ik ga voor de soul. Ik ga voor “Singed Sealed Delivered” van Stevie Wonder”. En het spel ging maar door. Het gaf haar de titel Stoere Bertha en die titel kwam ze niet meer vanaf. Met opgeheven hoofd kon Bertha het toneel verlaten want de editie 2011 bracht haar een keurige 4e plaats. Een ervaring rijker pakte ze de muzikale handdoek weer op zowel solo als in een van haar bands. Nu anno 2014 is ze haar focus weer aan het leggen op haar solocarrière want in de studio en onder leiding van Peter LaHaye, de studio waar ook Danny Braaf – Rein Marcha – Stay-C en Remco van The Voicesmuzikale voetstappen hebben staan, heeft ze de wereldhit TEARDROPS een nieuwe muzikaal jasje gegeven. Een jasje die verbijsterend mooi is en perfect bij haar past zonder de soul vaarwel te zeggen. TEARDROPS misschien dat u zoals velen na het beluisteren ook zal zeggen. “ Het is mooier dan het origineel”. Vanaf vandaag verkrijgbaar als cd – download en streaming
meer info www.berthaverbeek.nl