Ondeugend!! is de eerste single van Helma.

De uit Noordwolde afkomstige 25 jarige zangeres , zingt al vanaf jongs af aan. Alles draaide om de muziek in het jonge leven van Helma. Een aantal jaren later heeft Helma de stap genomen om haar grote droom in vervulling te laten gaan, en dit was een eigen single opnemen; Ondeugend!! Een gezellig en volkse single met een hoog meezing gehalte en een vertaling op het nummer van de oosterijkse zangeres Marilena – a lausbua muass er sei. (C: Uwe Altenried / T: Peter und Gaby Wessely)

De productie is van Arjan Venemann en de Nederlandse tekst komt van zanger Johnny Bolk. (foto)

Helma van Waveren werd op 12-06-1989 geboren in het Friese Plaatsje Noordwolde. Al vanaf jonge leeftijd was duidelijk waar Helma haar hart lag, en dat was bij muziek. Uren lang luisterde ze naar muziek van haar grote idolen Henk Wijngaard en Marianne Weber. Op de vraag wat ze later zou willen worden, was ze aardig zeker van. Helma wou zangeres worden, hier besteed ze het liefst elk vrij uurtje aan. Jarenlang zong ze op diverse feestjes, nu probeert ze toch een grotere stap te zetten. In Juni 2014 is Helma in contact gekomen met Arjan Venemann van AV Audio producties, hij produceerde haar debuut single. Arjan kennen we natuurlijk ook uit de artiesten wereld als zanger. Arjan zocht en produceerde een leuke melodie. Johnny Bolk was verantwoordelijk voor de tekst, ook hem kennen we natuurlijk als zanger. En een paar weken later stond Helma in de studio bij AV Audio Producties, om haar debuut single met de tittel ’ondeugend’ op te nemen

Voor de clip is Helma met haar camera team van Eric Dikeb en figurant Arjan Venemann afgereisd het prachtige Duitse Monschau. Een dorpje passend bij het nummer, aangezien deze ook in de Duits en Oostenrijkse sfeer te plaatsen is.

Meer informatie over Helma kunt u uiteraard vinden op haar website en Facebook pagina.
www.helmavanwaveren.nl

Promotie : Score Promotions , Dennis van der kraan (dennis@scorepromotions.nl)
Officiele Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=susTxsUfKOk&list=UUBWKqd0TSuAKTbgRyxSxqhQ
www.helmavanwaveren.nl
info@helmavanwaveren.nl