Nieuwe single Rick Prijs

Als je in de regio Hoogeveen de naam RICK PRIJS roept weet iedereen je te vertellen dat het de zanger uit Elim betreft. Hij staat bekend als de sfeermaker van Zuid Oost Drenthe. Op feesten waar hij komt optreden weet je zeker dat het dak eraf gaat. Als van jongs af aan heeft Rick een voorliefde voor het Nederlandstalige en na het zien van optredens van o.a. Jannes wist hij het zeker “ Dit wil ik ook”.

Rick Prijs weet hoe hij het publiek kan betrekken bij zijn optredens en weet wat entertainen is. Het was dan ook maar een kwestie van tijd dat er een cd moest gaan verschijnen van deze zanger.  Het jaar 2012 was het dan eindelijk zover dat zijn eerste echte single verscheen “ Het leven is fijn” was de titel en het resultaat was airplay op de diverse radiozenders. Nu twee jaar later komt Rick Prijs met “ Maar als je dan weer bij me bent” een nummer geschreven door Gerto Heupink en opgenomen in de GMP studio te Enschede. Een nummer dat wel zal zorgen voor een nog grotere muzikale olievlek rond Rick. Een geweldige radioplaat maar ook een nummer waar tijdens de optreden van Rick het publiek super enthousiast op reageert. Kortom Rick Prijs een naam om te onthouden. Rick Prijs van nu verkrijgbaar als cd – download en streaming.