Nieuwe single Patrick Willemse

Op zaterdag 11 oktober 2014  verschijnt officieel de nieuwste single, Jij Zit In Mijn hart van Patrick Willemse.  Jij Zit In Mijn Hart heeft een hoog meezing-gehalte en is geschreven en geproduceerd door Hansie L. en Maarten de Groot. Het nummer is tevens de opvolger van Kus Me Lieveling welke 8 weken in de Nederlandse top 30 heeft gestaan, en zelfs de 6e plek heeft gehaald.

Het Nederlandstalige is helemaal Patrick zijn ding en kan beloven dat ook deze single weer een verrassend succes zal zijn. De single presentatie zal op zaterdagavond 11 oktober plaatsvinden in het Raedthuys in Bussum. Een voor vele “bekende” collega van Patrick, zal als verrassingselement, de presentatie van de single verzorgen. De aanvang is 20:00 en de toegang is gratis.

Biografie:
Patrick Willemse is geboren 2 maart 1965 te Amsterdam. Deze sympathieke zanger zingt al ruim 25 jaar en is de laatste jaren uitgegroeid tot een zanger met een meer dan behoorlijk zangniveau. Hij heeft een prettig en warm stemgeluid en schuwt ook de hoge noot niet. Patrick zijn interesse voor de muziek zorgde ervoor dat hij als DJ plaatjes ging draaien op feesten en partijen. Door zijn kennis van de muziek en het aanvoelen van het publiek, zorgde ervoor dat Patrick een basis legde voor zijn zang carrière. Patrick deed mee aan diverse talentenjachten. In 1998 doet Patrick mee aan de Henny Huisman sound mix show. Zijn vertolking van Rene Froger sprak menigeen tot de verbeelding. Vanaf dat moment heeft Patrick de smaak te pakken en zingt hij op professionele wijze alle soorten repertoire. Hoewel Patrick vele malen optreedt bij bruiloften en partijen en diverse kroegen heeft de zanger nooit eigen repertoire opgenomen. In 2014 komt daar verandering in, in maart 2014 kwam met succes zijn eerste single uit. “Kus Me Lieveling” heeft 8 weken in de Nederlandse top 30 gestaan, en zelfs de 6e plek weten te halen. En inmiddels komt alweer de tweede single uit, met de titel “Jij Zit In Mijn Hart”. Het Nederlandstalige is helemaal Patrick zijn ding en kan beloven dat ook deze single weer een verrassend succes zal zijn.

Overige:
Teaser: http://youtu.be/tumbwAAY4fI
Videoclip: http://youtu.be/bt0_CiEFd8I
Contact: info@patrickwillemse.nl
Telefoon: +31 6 19 00 31 11
Website: www.patrick-willemse.nl