Nieuwe single in aantocht van Robert Pater

Robert Pater zit dit jaar inmiddels alweer 12,5 jaar in het vak en zal dit niet stilletjes voorbij laten gaan. In de loop der jaren heeft Robert Pater al verschillende platen uitgebracht waaronder zijn meest bekende hit  ‘Waarom ben jij nooit op zondag vrij’. Dit liedje werd al vrij snel opgepikt bij het publiek en meegezongen. Na die tijd bracht Robert nog meerdere nummers uit waaronder ook het duet samen met Dora ‘Kus Me Baby’  , dat al snel werd gevolgd met het album ‘Op De Weg Naar Geluk’.

In juli 2013 ging Robert weer solo, ivm de zwangerschap van zijn vrouw Dora. Robert zal de komende tijd dus ook alleen zijn muzikale carriëre voortzetten , omdat Dora voor de kinderen zorgt en de muziek op een laag pitje heeft gezet.

Het leek ook een tijdje stil rondom Robert, omdat er geen nieuwe nummers meer verschenen maar ondertussen was het achter de schermen erg druk met de diverse optredens door het land en de voorbereidingen voor de nieuwe single.
Robert maakt zich vooral uniek qua optredens doordat hij avondvullend de mensen vermaakt met o.a zijn eigen repertoire en covers. Hij is een veelgevraagde zanger op bruiloften en partijen.

Begin 2015 zal Robert weer met een spetterende nieuwe single komen waar die op dit moment keihard aan werkt.
Hou facebook in de gaten voor de updates.

Voor boekingen en info bel : 06-13047559