Nieuwe single Fadim

Fadim werd geboren in Tongeren op 9 oktober 1995. Op het ogenblik volgt hij les aan het Provinciaal Instituut  voor Biologisch Onderwijs (P.I.B.O.), richting milieubeheer, waar hij nog één jaar moet afmaken. Samen met zijn ouders en één zus woont hij in het landelijke Vliermaal, deelgemeente van Kortessem, halfweg Hasselt en Tongeren.

De hobby’s van Fadim zijn in de eerste plaats muziek en zingen, maar hij houdt ook van fietsen, wandelen en tuinieren, kortom als hij maar in de natuur kan zijn. Het winnen van een internationale zangwedstrijd bevestigde zijn capaciteiten en dreef hem verder de weg van perfectioneren op. Zangles en stemcoaching bij de wereldberoemde tenor Thierry Migliorini uit Luik is daar een onderdeel van als ook notenleer en pianoles.

Het motto van Fadim is : als Je in jezelf gelooft heb je al voor 50 % gewonnen, de andere 50 % bereik je met wilskracht, inzet en gedrevenheid. Deze ingesteldheid bracht Fadim in aanraking met muziekproducer Adriaan Van Landschoot, eveneens een perfectionist, de man achter vele nationale en internationale successen en nu vooral wereldwijd bekend van het ADYA Classic Orchestra. Het is ook als ADYA dat hij Fadim produceert, arrangeert en voor hem schrijft en componeert.

Het eerste album “Adya stelt voor Fadim” is klaar en is popclassics Nederlandstalig, nu overal in de winkels en op de digitale kanalen zoals iTunes verkrijgbaar. Nu is er de nieuwe single “Ik sta op straat”.