Nieuwe single EDDY OUWENS

DANNY MIRROR is het pseudoniem van EDDY OUWENS, 1 van Nederlands meest succesvolle componisten/producers, verantwoordelijk voor hits van o a  Teach In , Bolland & Bolland, Petula Clark, Jackpot,The Shoes, Al Martino, Gerard Cox, Georgina Verbaan, Brotherhood of man, Los Diablos, Gerard Joling, Mac & Katie Kissoon, Andre Hazes ,Thijs van Leer en vele anderen.

2x winnaar van het Eurovisie Songfestival, 1975 met DING A DONG, en 1985 als teamleader voor Noorwegen met LET IT SWING. In 1977 maakte hij als DANNY MIRROR een wereldhit met I REMEMBER ELVIS PRESLEY, meer dan 2 miljoen singles werden er verkocht, in 1982 nam hij een album op in Amerika, samen met de originele backing group van ELVIS: THE JORDANAIRES: 50 X THE KING, een album dat grote erkenning kreeg en is uitgegroeid tot een Album Collectors item. Meer dan 1 miljoen exemplaren werden er van verkocht.
Na een lange periode van gezondheidsproblemen heeft DANNY MIRROR besloten zijn passie voor zingen weer op te pakken, NO JAILHOUSE ROCK is de voorloper van een album dat in 2015 zal verschijnen. In dat jaar zal hij ook starten met een serie concerten, en verschijnt in September 2015 een boek over zijn leven.
De single, die op 23 september verschijnt zal worden ondersteund door diverse radio en televisie optredens en interviews, in die week zal ook de clip worden gepresenteerd waarin vele bekende Nederlanders te zien zullen zijn.
In de tekst van NO JAILHOUSE ROCK zitten tientallen ELVIS titels verborgen, een uitdaging voor elke PRESLEY FAN om deze te herkennen.

De volgende BN-ers hebben hun mederwerking verleend; WILLEM VAN KOOTEN, TINEKE DE NOOY, VIOLA HOLT, GEORGE BAKER, RIA VALK, HARRY SLINGER, BASSIE, JAN RIETMAN, LUNCH BREAK, SJOERD PLEIJSIER en JOSE HOEBEE  ( luv )