Nieuwe, jonge boerenrockband Kobus en de Rokkers debuteert op Siepelrock.

Vrijdag 24 oktober zal in Pesse een bijzondere dag worden voor de nieuwe boerenrockband Kobus en de Rokkers. Die dag namelijk zal de band zijn eerste grote optreden spelen op het jaarlijkse festival van hun collega’s/voorbeelden Mooi Wark; Siepelrock.

Kobus en de Rokkers is opgericht tijdens een optreden van Normaal. De vier jonge, enthousiaste muzikanten uit Midden-Drenthe besloten om met elkaar in navolging van hun helden Mooi Wark de 2e boerenrock band van Drenthe te worden. Na een tijd in de woonkamer van van een van de jongens geoefend te hebben, besloten ze om de schuur bij een van hun ouders eens flink aan te pakken om een eigen repetitieruimte te bouwen van waaruit de wereld veroverd moet worden.

 

 

 

Het leven van Alex, Jenze, Yorrick en Jeroen bestaat sindsdien uit Rock ’n Roll en dat vertaald zich in hun muziek. Naast een eigen repertoire bestaat een optreden van Kobus en de Rockers uit covers van o.a. Normaal, Status Quo, Jovink en natuurlijk Mooi Wark. Zo langzamerhand zullen de covers worden vervangen door steeds meer eigen repertoire waar druk aan word gewerkt! In de korte tijd dat de band bestaat, weten ze bij elk optreden een feel-good indruk achter te laten bij het publiek. Waar Kobus en de Rokkers zijn, is het feest! 24 oktober spelen de mannen vanaf 20.15 in de tent te Pesse!