Naast theatershow nu ook nieuwe single voor de 2 W’s

De 2 W’s zijn een bijzonder duo in de muziekscene, namelijk vader Paul en zoon Danny. Paul heeft al jaren ervaring als zanger in diverse bands en ook als bandartiest. Hierdoor kwam zoon Danny al op jonge leeftijd in aanraking met allerlei muziek. Zo nam hij het nummer ‘Ik hou van jou’ van Gordon al op, op de opnameapparatuur die in de woonkamer stond. 

Jaren later, toen Paul het zingen al op een lager pitje had gezet, heeft Danny de oude orkestbanden van Paul gedigitaliseerd en volgde de geboorte van dit duo. Danny trok de stoute schoenen aan en maakte ook nieuwe opnames. Er volgden nog vele van deze opnames.
Na een relatief rustige periode volgde een spontaan optreden in Duitsland, dat op YouTube terecht kwam en erg leuke reacties kreeg. Dat was de aanleiding om, terug in Nederland, weer veel te gaan optreden. De 2 W’s hebben zelf een theatershow gemaakt ‘Het 2W’s A Meezing Feest’. Nu is er dan ook de officiële, nieuwe single ‘Wat een Gezelligheid’.