Monique Smit wordt het gezicht van Herôme

Afgelopen donderdag in het InterContinental Amstel Amsterdam is bekend gemaakt dat Monique Smit ´het gezicht´ wordt van Herôme Cosmetics. Zij gaat Herôme vertegenwoordigen in verschillende commercials, advertentiecampagnes en andere promotionele activiteiten. De eerste campagne van Herôme met Monique Smit wordt eind dit jaar al gelanceerd.

Momenteel is Monique druk bezig met het project “2 Kleine Kleutertjes” Dit bestaat uit 15 buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek met cd en een theatervoorstelling. Deze liedjes zijn geschreven door haar broer Jan Smit en gezongen door Monique Smit. Daarnaast is zij natuurlijk ook elke week te zien bij de Zapp Kids Top 20 en de Sterren.nl Top 20.

De getalenteerde ster gaat vanaf november voor het cosmeticamerk werken. Het Nederlandse cosmeticamerk Herôme heeft grote plannen met Monique Smit. Beide partijen kijken uit naar een succesvolle samenwerking.