Mike van Dijk’s nieuwe album “Zonder te blikken of te blozen”

De in Oldenzaal woonachtige Mike van Dijk presenteerde afgelopen zondag 5-10-14 in een overvolle zaal zijn fonkelnieuwe album ‘Zonder te blikken of te blozen’ . Voor de CD ‘opgenomen in de studio van Waylon v.d. Heijden’ is alles “uit de kast getrokken’ de beste sessiemuzikanten, koorwerkers droegen een steentje bij en ook de mastering heeft veel aandacht gehad.

Mike van Dijk legt de lat voor elke productie hoog en dit is niet anders geweest tijdens de opnames van dit prachtige nieuwe album. Uiteraard zijn Mike ‘s successingles ‘Ga jij maar naar die ander’ uit 2012, ‘Oh luister toch’ van vorig jaar en zijn meeste recente; ‘Ga’ en “Adios Maria” op de nieuwe cd te vinden naast tal van andere uiteenlopende stukken waaraan de liefhebber veel plezier gaat beleven. De CD ‘Zonder te blikken of te blozen’ is nu al verkrijgbaar en ook legaal te downloaden via:
Verkoopsite: www.discountmusic.nl
downloadsite: http://www.legaldownload.net/Mike-van-Dijk+17792?si=0
Alle overige informatie over deze zanger zijn te vinden via www.mikevandijk.nl