Marco Borsato zet Enschede 2 dagen op z’n kop

In januari 2012 durfde Marco Borsato zijn dromen te delen in Enschede met zijn ‘Dromen Durven Delen’ tour in het Wilminktheater. Afgelopen weekend (op slechts enkele dagen na) bijna DUIZEND dagen later, was Marco opnieuw in dit theater met zijn ‘Duizend Spiegels Tour’. Twee uitverkochte avonden, een uitzinnig publiek en een tevreden Marco.

 

Marco; “Om in een grote arena te staan is natuurlijk geweldig. Maar zo’n zaal als deze, is de interactie met het publiek sterker”. Dit vertelde de zanger ook, na enkele nummers aan de fans in het theater. Een uitgelaten fan schreeuwde luid zijn naam, waarop Marco even een ogenblik tijd nam voor een ‘persoonlijke’ interactie. Marco; “Kijk dit bedoel ik nou, contact met mijn publiek, dit geweldige publiek”.

 

 

Voor een beeldimpressie > http://www.rtvoost.nl/nieuws/foto.aspx?nid=201272&cat=542