Marco Borsato laat laatste wens zieke fan in vervulling gaan

Marco Borsato is vandaag op bezoek geweest bij Samantha. Zij kreeg vorige week te horen kreeg dat ze niet lang meer te leven heeft. Haar moeder wilde heel graag haar laatste wens uit laten komen en plaatste op Facebook een verzoek. Dit werd erg vaak gedeeld en Marco ging met liefde op haar verzoek in.

Marco; “Vandaag ben ik op bezoek geweest bij Samantha, die vorige week te horen kreeg dat ze niet lang meer te leven heeft. Haar moeder wilde heel graag haar laatste wens uit laten komen en natuurlijk wilde ik daar met liefde aan mee werken. Vandaag hebben we gezellig wat samen gedronken, lekker gekletst en zelfs ook fijn samen gelachen hoewel er ook een klein traantje viel. Mede door haar familie en liefste vrienden werd het een memorabel bezoekje, en niet alleen voor Samantha. Ook ik zal nog geregeld terugdenken aan deze sterke, positieve vrouw!”

Bron & fotocredits rechts; Facebook Marco Borsato