Maar eens kom ik naar jou nieuwe single Etienne

Hou je van feest, polonaise en gezelligheid..? De single ‘Maar Eens Kom Ik Naar Jou’ van Etienne Alvares bezit werkelijk alle bestanddelen die nodig zijn om elke feesttent op zijn grondvesten te laten schudden. Etienne is afkomstig uit Zaandam waar hij in 1963 is geboren. De basis voor zijn muzikale carrière legde Etienne aan de draaitafels want vanaf zijn vijftiende zette hij vele pick-up naalden in het vinyl om de mensen ermee te vermaken.

Later gaat hij zingen bij diverse bandjes en is hij gedurende vele jaren de vaste huiszanger van Café Bolle Jan in onze hoofdstad.
Etienne woont ondertussen in Oss, is getrouwd, is vader van een zoon en een dochter, en heeft ondertussen de singles ‘Bang Bang’ en ‘Wie Is Wie’ op zijn naam staan. “Maar eens kom ik naar jou, dan wordt de hemel helder blauw, jij bent voor mij de ware vrouw, ik blijf je heel mijn leven trouw”, aldus deze onvervalste vrolijkmaker en dus op-en-top feestplaat van Etienne Alvares! Alweer zo’n topproduct dus afkomstig uit de Rood-Hit-Blauw-stal !!