Knallende theatershows voor leden van ANBO van Shuman & Angel-Eye

Het gaat gaat knallen en swingen bij ANBO (belangenorganisatie voor senioren) dit najaar! Shuman & Angel-Eye geven speciaal voor hun leden een aantal knallende theatershows in het thema ’60 years of Rock and Roll’… In november en december geven zij 4 theatershows in de theaters en schouwburgen van Hoogeveen, Dordrecht, Amersfoort en Zaandam. Direct na de bekendmaking naar de leden liepen de tickets als een speer.

Reeds duizenden bezoekers hebben hun plek gereserveerd waardoor de voorstellingen al bijna vol zitten. Dordrecht was zelfs na 2 dagen reeds uitverkocht.

Goed nieuws!

Speciaal voor de fans van René & Angel-Eye zijn er voor deze tour enkele tickets vrijgegeven. Wil jij dus bij de theatershows zijn in Hoogeveen, Amersfoort of Zaandam? Bestel dan snel je tickets. Deze kosten € 38,00 en je krijgt er een jaar lang een ANBO lidmaatschap met vele voordelen en kortingen gratis bij! Kom je met jouw partner die op hetzelfde adres woont, dan kost het tweede ticket zelfs maar € 33,80 en wordt deze persoon partnerlid. (Uiteraard is dit lidmaatschap na een jaar opzegbaar zonder kosten of kun je dit verlengen.)

Wees erbij: Een onvergetelijke muzikale reis door de tijd met Shuman & Angel-Eye inclusief hun grote showband met violen, blazers en dansers in de mooiste theaters van het land!

Tourschema

Zondag 2 nov. om 15.00u: Theater de Tamboer, Hoogeveen

Zondag 9 nov. om 15.00u: Theater de Kunstmin, Dordrecht (uitverkocht)

Vrijdag 21 nov. om 20.15u: Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk (Dit betreft een reguliere theatershow van Shuman & Angel-Eye die buiten de ANBO-tour valt.

Zondag 23 nov. om 15.00u: Theater de Flint, Amersfoort

Zondag 7 dec. om 15.00u: Zaantheater, Zaandam

Meer over ANBO:

De ANBO is de grootste belangenorganisatie voor senioren in Nederland op het gebied van inkomen, wonen en gezondheid. ANBO zet zich in voor het behoud en verbetering van kwaliteit van leven voor de huidige en toekomstige generaties senioren met de nadruk op emancipatie, participatie, solidariteit tussen de generaties en keuzevrijheid. Een lidmaatschap bij ANBO staat garant voor vele voordelen, belangenbehartiging en kortingen.

Meer info over ANBO: Ga naar www.anbo.nl.