KEVIN SMIT GEEFT € 500,- WEG BIJ DOWNLOAD ACTIE

Met zijn gloednieuwe single ‘Vrij zijn als een vogel’ op zak lanceert Kevin Smit een unieke download actie. Met de actie maken mensen die de single downloaden kans op een bedrag van maar liefst € 500,- aan contanten. Met deze actie wil Kevin Smit zijn recent verschenen single goed onder de aandacht brengen bij zijn fans en de media. Kevin over de actie:

“Met deze actie wil ik wat terug doen voor mijn fans, voor hun steun in mijn carrière. Ik zal op 20 december a.s. bekend maken wie de € 500,- aan contanten heeft gewonnen. Het leek mij wel een aardig cadeautje voor één van mijn fans, zo vlak voor de feestdagen.” Om in aanmerking te komen voor de € 500,- aan contacten moeten fans de single via bv Zazell of iTunes kopen en de e-mail bevestiging van hun aankoop mailen naar win@kevinsmit.nl.

De single ‘Vrij zijn als een vogel’ is een single met volkse invloeden en een lekkere beat. De single krijgt volop airplay bij zowel de landelijke- als de regionale zenders. Kevin is dan ook volop in het land te zien en horen rondom de promotie van zijn single. De single werd gemaakt in samenwerking met het succesvolle schrijvers- en producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar, bekend van o.a. Frans Bauer, Jannes, Marianne Weber en Rene Froger.