Jubileumfeest Glenn de Koning

10 jaar zanger Glenn de Koning en dat gaat gevierd worden! Op 31 oktober in het Zaantheater in Zaandam zal Glenn de Koning u mee op reis nemen in zijn carrière als artiest. Hij zingt natuurlijk zijn hits waaronder ‘Zeg maar niets’ en ‘Dit is wat ik wil’ onder begeleiding van een showband, maar er zijn ook gastoptredens. Zo zal o.a. Wolter Kroes komen optreden.  Dit belooft een groot feest te gaan worden!

Kaarten ; https://www.zaantheater.nl/home/

vrijdag 31 oktober 2014 | 20:15 uur | Albert Heijnzaal in het Zaantheater in Zaandam

Glenn de Koning, 25 jaar en dit jaar viert hij zijn 10 jarig jubileumfeest. Even een aantal jaren terug….. In 2008 ontving hij van Wolter Kroes zijn eerste single ‘Als ik de hemel kon bewegen’. Na de lancering van deze eerste single gaat het snel met de carrière van Glenn. Er volgen vele singles en optredens in het land. Ook schrijft Bram Koning een nummer voor Glenn, een ballad met de titel ‘Zeg maar niets’. Het eerste exemplaar werd door Peter Beense overhandigd. Eind vorig jaar kwam zijn nieuwe single uit ‘Dit is wat ik wil’. En de titel met een hele belangrijke boodschap!!!