Hugo Peeters heeft Sinterklaas-single uitgebracht.

Hugo Peeters heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel; “Sinterklaas komt van ’t jaar in een luchtballon”. Een superleuk nummer voor jong en oud, dat steeds in je gedachte blijft hangen! Ook voor het script van de videoclip, die is opgenomen door Cliphuis, zette Hugo zijn handtekening. Voor het hoesje van de single, die ook fysiek verkrijgbaar is heeft onze Hugo weer eens iets aparts bedacht. Het is namelijk een kleurplaathoesje geworden.

“Ik heb het nog nooit eerder gezien” zei Hugo, die dit samen met zijn vrouw bedacht onder ’t eten. En wat is er nu leuker voor de kids, dan het hoesje van je eigen Sinterklaassingle te mogen kleuren?! Een leuk en voordelig te geven Sinterklaascadeautje voor bijvoorbeeld in de schoen! Zowel bij jong als oud, rollen de tranen over de wangen, bij het zien van deze clip.

En zo was Hugo letterlijk “hoog in de top” van de wolken, met de opnames van deze nieuwe clip. De opname & Productie van de nieuwe single waren weer in vertrouwde handen van Royal Music Productions Lei de Bruyn te Kerkrade. Deze traditie mag toch nooit verloren gaan!!
Voor boekingen en de nieuwe Sinterklaassingle die fysiek is te bestellen; www.hugopeeters.nl