GROTE SMILE! VOOR JAMYRO

Na weken van voorbereidingen in het volste geheim is Jamyro op 6 september gepresenteerd aan het jonge Nederlandse publiek op de Septembermarkt te Harmelen. Op 7 September was het de beurt aan Hilversum tijdens de Open Studio Dagen op het Media Park. Wat er toen is gebeurd is nog steeds onverklaarbaar binnen een paar uur was de Facebook pagina en de website www.jamyro.nl overbelast.

Is Nederland er dan echt klaar voor een nieuwe popgroep die bestaat uit Romy, Maxime, Jurre en Mario te omarmen? Wij weten het nu zeker, het antwoord daarop is JA! Na de hartverwarmende en positieve reacties van het jonge publiek, kwamen de eerste aanvragen voor diverse tv-programma’s de op volgende dagen binnen. Dit terwijl de eerst single pas officieel 10 oktober a.s. uitkomt onder het label van TamTam Music!
Dat ook de evenementenorganisaties in Nederland en België staan te springen om iets nieuws is duidelijk te merken. De agenda van Jamyro werd op 8 september opengezet en voor 2014 zijn er nog maar een beperkte aantal datums vrij. Daarop is door het management United Personalities en het boekingskantoor Line Up Events besloten ook de agenda voor 2015 direct open te zetten.
Achter het liedje “Smile!” zit een geweldig productie team, die al jaren actief is in de muziekindustrie. De single geeft het groeps gevoel van Jamyro ongelofelijk goed weer. Dat was en is ook de bedoeling van z’n eerste single. ‘Laten zien dat er nog steeds fun te beleven valt in de muziekindustrie’.
Achter de schermen wordt er wekelijks hard gewerkt aan de real life soap. I-Care Producties (producent van o.a. Surprise Surprise ) heeft de productie hiervan op zich genomen en via het Youtube kanaal Jamyro is nu wekelijks het wel en wee te zien van de groep Jamyro. De single “Smile!” is via de bekende download portalen en de vakspeciaalzaken te verkrijgen.