Gouden rand om SterrenGala 2014

Marco de Hollander kan weer terugkijken op een super geslaagd Sterrengala2014. Ineen uitverkochte Sporthal de Vlinder in Ter Aar, met een record aantal verkochte kaarten, stonden op zaterdag 25 oktober toppers uit de Nederlandse muziekwereld op het podium. Er waren fans uit het hele land naar de Sporthal gekomen om dit feest bij te wonen.

Er was een geweldig programma, waar Marco de Hollander ook heel trots op was. Het sfeertje in de Sporthal was fantastisch. Er was veel werk verricht om iedereen een mooie plek te geven. Overal waren tafeltjes en stoelen geplaatst, maar er was nog voldoende plek overgehouden om te dansen. En dat werd er volop gedaan. Hoogtepunt was zoals gezegd het uitkomen van de nieuwe single van Marco, die de titel heeft “Blijf gewoon jezelf”. De single werd uitgereikt door Radio NL dj Hessel Wijkstra.
De zusjes van Wanrooij beten het spits af tijdens de avond met een optreden, waarna meteen een unieke samenwerking met Marco plaatsvond. Samen brachten zij het nummer “Jouw accordeon”. Na dit accordeonspektakel zong de Hollander samen met de zijn neefje Jayden van 6 jaar. De avond werd aan elkaar gepraat door Ivo Franklin, die dit op zijn eigen vertrouwde geanimeerde wijze heeft gedaan. Na het eerste optreden van Marco de Hollander was het podium voor Johan Heuser. Als speciale gast kwam Janneke de Roo. De gasten genoten van haar muziek zoals ‘Het huisje bij de brug’. John de Bever wist er een feestje van te maken en zong onder andere zijn hit “Vaarwel alle zorgen” waarmee er een grote polonaise door de zaal ging. Jacques Herb werd enthousiast ontvangen en kreeg de Vlinder al snel helemaal plat. Ook met Sieneke was dit jaar weer van de partij. Honderden fans omarmende haar bij het podium. Hierna was het weer aan Marco de Hollander om zijn eigen feest op te luisteren. De sporthal veranderden in één feestende massa! Daarna gaf Marco de microfoon gaf aan Koos Alberts. Hij liet het publiek genieten van al zijn grote successen. Slotact van het SterrenGala 2014 waren de Deurzakkers. Met meer dan 40 jaar ervaring, was dit een fantastisch slotact. Na afloop was Marco maar wat trots op het geslaagde feest. “Het was fantastisch. Al mijn collega’s die hier hebben gestaan en de reacties van het publiek. Ik ben super blij”. Volgens Marco de Hollander is het Sterrengala voor iedereen steevast een hoogtepunt. “Ieder jaar proberen we er weer een feest van te maken en dat is ook nu weer gelukt”.