Goa’j met Brommers Kiek’n ?

Een gloednieuwe band in platenland: Vette Fred & De Foute Vrienden! Fred is cool,  Fred is leuk,  Fred is tof en Fred is gaaf, kortom: Fred is vet !  Daarom noemen ze hem in het dorp al tijden Vette Fred. Fred heeft in de loop der jaren al heel wat vrienden gekend, die na verloop van tijd foute vrienden bleken te zijn. Daarom kreeg zijn band de naam “ Foute vrienden”.

Mochten ook deze vrienden foute vrienden blijken te zijn, dan kan het in ieder geval niet meer tegenvallen. En laten we eerlijk zijn: Foute Vrienden, wie heeft ze niet? Fred is een verwoed fietser en verhaalt in het nummer “ Brommer`s Kiek`n” over de avonturen die je tijdens een fietstocht kunt beleven. In de buurt van Haaksbergen rijdt een brommende dame hem van achteren aan hem van achteren aan en Vette Fred beland in de sloot. Doornat en onder het kroos wordt Fred bij de dame thuis uitgenodigd, maar daar blijkt het douchen nog lang niet probleemloos te verlopen. Al met al een avontuur, die Vette Fred zich nog lang zal heugen. Want gaat normaal de liefde van de man door de maag, in dit geval gaat de liefde van de man door de sloot.
De nieuwe CD single is natuurlijk te verkrijgen bij de CD Hal in Ruinen, in de winkel, op de markt en op www.cdhal.nl