Gijs Vissers; Onvoorwaardelijke liefde

Liefhebbers van die lekkere muziek uit de dance classics-tijd, de jaren’80 dus, die gaan zich opperbest vermaken met de release van ‘Onvoorwaardelijke Liefde’!  Het is de debuutsingle van Gijs Vissers! Een nieuwe naam dus in de Nederlandse muziek. Deze jongeman komt uit het Brabantse Veldhoven alwaar hij in 1994 werd geboren. Zijn eerste optreden was tijdens Het Smartlappenfestival.

Gijs viel meteen in de smaak want hij won daar de ‘Gouden traan’. Gesteund door het thuisfront zette Gijs vervolgstappen in de muziek; hij leert gitaarspelen en doet veel ervaring op in een band waarmee hij vele podia heeft bespeeld.
Nadat Gijs een tweede plaats in de wacht sleepte tijdens een talentenjacht in Eindhoven besloot hij een single te gaan opnemen: “Onvoorwaardelijke Liefde’ is een liedje waar iedereen mee te maken heeft en ik hoop dat jullie net zo genieten als ik dat heb kunnen doen bij het opnemen”, aldus de Brabander. Probeer eens stil te blijven zitten of te staan met de heerlijke, pakkende en dansbare muziek van deze op het Rood Hit Blauw-label uitgebrachte single van Gijs Vissers.
Meer informatie over deze zanger is te verkrijgen via: http://www.gijsvissers.nl/

Onvoorwaardelijke liefde is een Rood-Hit-Blauw produktie! De CD single ‘Onvoorwaardelijke liefde’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.  Link naar een downloadsite: http://www.legaldownload.net/Gijs-Vissers?si=0