Gerry Holland komt met vervolg op “Geen cent te makken” actie en organiseert rommelmarkt

Gerry Holland besloot eind 2013 de opbrengst van zijn single “Geen cent te makken ” te doneren aan dakloze mensen.  Het doel was om voedselpakketten te maken voor de’ jongens van de straat’.  Naast de opbrengst van de single organiseerde de zanger een  inzamelingsactie om zoveel mogelijk goederen te bemachtigen . Uiteindelijk werden er ruim 100 pakketten uitgedeeld.

Vanwege dit grote succes heeft Gerry besloten om ook dit jaar een dergelijke actie op poten te zetten. Hij heeft al een speciale “Geen cent te makken” Facebookpagina in het leven geroepen waar alle informatie op komt te staan. Samen met Robèrt Jezewski van Café De Venneper in Nieuw Vennep en z’n vriendin Mirjam heeft Gerry een draaiboek gemaakt met als doel de actie van vorig jaar te overtreffen.
Op zondag 23 november vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur vindt er een rommelmarkt plaats bij Café De Venneper, Venneperweg 469 in Nieuw-Vennep. Iedereen die spulletjes over heeft zoals kleding, boeken, speelgoed of huishoudelijke artikelen kunnen deze vanaf heden al afgeven bij bovengenoemde locatie. Daarnaast kun je je op professionele wijze laten masseren voor € 5.00. Van de totale opbrengst worden goederen gekocht. Op zondag 14 december worden de pakketten samengesteld en uitgeleverd. Vrijwilligers kunnen zich opgeven via : info@gerryholland.nl
Als dank voor de hulp organiseert Gerry op zaterdag 20 december samen met een aantal gastartiesten een feestavond voor de vrijwilligers, donateurs en bedrijven die goederen beschikbaar hebben gesteld. Dit zal ook plaatsvinden bij De Venneper.