Gene Thomas scoort niet alleen in België!!

Nieuw in onze hitlijst staat Gene Thomas met het nummer ‘Dat ben jij’. De Belgische zanger startte 20 jaar geleden een groepje Ship of Dreams, maar koos 2 jaar later samen met Gina Blondeel voor X-session, dat 7 jaar duurde. Bijna 11 jaar geleden begon Gene aan zijn solocarrière en kiest ervoor om in het Nederlands te zingen. Zijn eerste single ‘Voor haar’, geschreven voor zijn vrouw Kristel Verbeke ( K3 ) , stond een aantal weken op nummer 1 en behaalde een gouden plaat.

Daarna volgde nog meer singles en een album. Sinds enkele jaren presenteert hij ook en is hij het vaste gezicht van de muziekzender ‘anne’. België is nu erg in de ban van het feit, dat zijn nieuwe nummer ook in Nederland zo goed scoort. Begin van dit jaar stond zijn single ‘Dan gaan we dansen’ wekenlang in onze Sterrenparade hitlijst en nu is Gene opnieuw binnen met zijn nieuwe single ‘Dat ben jij’. >>>