Extra kaarten MPF Deventer

Gisteren zijn de laatste kaarten verkocht voor het Megapiratenfestijn in Deventer op zaterdag 25 oktober a.s. Maar, de organisatie heeft besloten de tent iets groter te maken, waardoor er 500 extra kaarten in de verkoop zijn gaan. Na deze verkoop is het MPF in Deventer ECHT uitverkocht!!!

Kaarten a E 19.50 p.p. zijn te koop bij alle vestigingen van Primera of online op de site van het Mega Piraten Festijn. (www.megapiratenfestijn.nl)

 

In Deventer o.a. optredens van Roy Donders Jan Smit, Jannes, Ancora, Joey Kramer, Jaman, Jan Keizer en Anny Schilder, Monique Smit & Tim Douwsma, Django Wagner, Thomas Berge Edwin van Hoevelaak, Peter Beense, Vinzzent, Koos Alberts, Milan Milano, Gebroeders Ko, Marianne Weber, Stef Ekkel, Rene Karst e.v.a. De presentatie is van Willie Oosterhuis